Blog

Blog
"Az eszközkiadó automatákkal csökkentettük védőeszköz költségeinket." B. József – járműipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!!

Naponta több ezer embert vernek át. Ön is köztük van?

Naponta több ezer embert vernek át.   Ön is köztük van?

A mindössze 26 éves Fanni hozzáállása remek példája annak a gondolkodásnak, amellyel cégvezetőként mindnyájunknak rendelkezni kell ahhoz, hogy sikeres legyen vállalkozásunk: hosszú távú gondolkodás, stratégiai szemlélet és annak tudata, hogy nem mindig a legolcsóbb megoldás a számunkra is legjobb.
 
Megbízható és mégis olcsó: létezik!

Fapadossal drágán?

Péter kollégám nagylánya, a 26 éves Fanni imád utazni. Az egyetem befejezése után – körülbelül 4 évvel ezelőtt – kiköltözött Londonba, hamarosan jól fizető munkája lett, amit 2 hónapja hagyott ott a saját maga által szervezett világkörüli út miatt. Most valahol Ausztráliában van, Péter naponta új fotókat mutogat büszkén; egyszer a Kínai Nagyfal mellett mosolygó, másszor egy kengurut ölelő lányáról.

Minden egyes kép után éreztem magamban a késztetést, hogy én is utazzak és elefántot etessek.

Mikor néhány napja Fanni a negyedik kontinensen pózolt, kibukott belőlem: Te Péter, anyagilag hogy bírja ezt a folyamatos utazgatást a lányod? Ezek a fapadosok tényleg ennyire olcsók, hogy szinte semmiből a világot is be lehet velük járni?’ Nagy meglepetésemre, Fanni egyszer sem repült fapados járattal, sőt.

Olcsó húsnak…

Fanni ugyanis – fiatal kora ellenére – igen előrelátóan intézte és intézi jelenleg is utazását. Már jó előre megtervezte, mely kontinenseket, országokat és városokat mikor, milyen sorrendben kíván meglátogatni, mennyi pénzt költhet az utazásra… Amihez persze kellően sok időt töltött el az egyes repülőgép-társaságok weboldalain, a legjobb ajánlatokért kutatva. Elsőre őt is váratlanul érte az a tény, hogy nem mindig a legolcsóbbnak tűnő ajánlat a legolcsóbb; sokszor csak később derül fény olyan plusz költségekre, mint poggyászdíj, tranzakciós díj és társai. 

Ezért mostanra már nem bízza a véletlenre: a kedvező ár mellett a megbízhatóság is fontos szerepet tölt be a választásnál. Elmondása szerint a rengeteg utazás mellett sokkal többet jelent számára a minőség, biztonság és komfort, mint az, hogy pár ezer forinttal olcsóbban utazik 5 órás várakozási idővel, szűkös gépeken, több átszállással.

A 26 éves Fanni gondolkodása, remekül szemlélteti, hogy nem mindig a legolcsóbb megoldás a számunkra is legjobb.
 
Megbízható és mégis olcsó: létezik!

Tapasztalatból mondom; rengeteg ügyfelem meséli, hogy mielőtt a védőeszköz-automatáink mellett döntöttek, számtalanszor buktak bele abba, hogy bedőltek a „csak itt csak most csak neked” akcióknak és a visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatoknak, amelyek első ránézésre aktuális problémáikra megoldást nyújtottak, látszólag megkönnyítették a cégük életét.
Majd néhány hét, hónap, jó esetben év múlva jöttek rá, hogy az akkor nagyszerűnek, hatékonynak tűnő befektetés mégsem olyan jövedelmező.

Szerencsére, azóta már ők is hosszú távú, stratégiai szemléletű cégvezetőkké váltak; köszönhetően annak, hogy végre egy valóban folyamatosan jövedelmező, alacsony költségekkel járó szolgáltatás mellett döntöttek.

Az automaták segítségével nemcsak a költségek csökkennek, hanem a cégvezető válláról is lekerül egy hatalmas teher, hiszen továbbá nincs szükség a beszerzéssel, logisztikával, hiánypótlással való foglalkozásra, ezt mind mi intézzük. 
Igen, akár Ön helyett is!

Remélem, hamarosan Önt is a sikeres, hosszútávon gondolkodó cégvezető partnereink között köszönthetem!

Kőházi Zoltán

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

*a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező