Blog

Blog
"Az eszközkiadó automaták használata egyszerűsíti, automatizálja a forgalmat! Szilárdítja a vevő kapcsolatot. Jó érzés velük dolgozni, főleg ha vannak sikerek!" M. Benjámin – szereléstechnika
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

2022: A megújulás éve

2022: A megújulás éve

Visszatekintés a Vendinvest 2022 évére. 

2023-ban is arra koncentrálunk, hogy minden ügyfelünk azt érezze, hogy megfelelő támogatást kap tőlünk az előttünk álló nehéz időszakban.

A koronavírus bezárkózó időszaka után minél több időt fordítsunk a partnereinkkel való beszélgetésekre. Hiszünk abban, hogy egy cég életében sikeres üzletfejlesztés és egyáltalán fejlődés csak akkor tud eredményesen megvalósulni, ha meghalljuk ügyfeleink visszajelzéseit, igényeit. Világosan láttuk azt is, hogy a kialakult gazdasági helyzet kihívások elé állította a legkülönbözőbb iparágakban tevékenykedő partnereinket, így megvizsgáltuk azt is, hogyan tudunk mi ebben segíteni nekik. Nézzük meg részletesebben, hogy a fentiek szellemében hogyan telt 2022 a Vendinvest Kft. életében!

A 2022-es év áttekintése előtt az első szó a köszöneté és a bizalomé, amelyet partnereink részéről folyamatosan tapasztaltunk és tapasztalunk. 2023-ban is arra koncentrálunk, hogy együttműködésünk gördülékeny legyen, hogy minden ügyfelünk azt érezze, hogy megfelelő támogatást kap tőlünk az előttünk álló nehéz időszakban.

Új szolgáltatáscsomagok ügyfeleink igényei mentén

A fent említett, teljes körű támogatás érdekében gondoltuk újra tavaly és vezettük be 2022. március elsejétől új szolgáltatáscsomagainkat végfelhasználóink számára, amelyekkel azt szerettük volna elérni, hogy tevékenységünk még inkább lekövesse partnereink igényeit. Mivel ügyfeleink különböző mélységekben használták ki az addig rendelkezésre álló szolgáltatásainkat, úgy döntöttünk, hogy optimalizáljuk számukra az elérhető csomagokat, így végfelhasználóink most már két lehetőség közül választhatnak. Az Alap csomagot és az Optimum csomagot azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem rendelkeznek speciális igényekkel, akik azonban például nagyobb üzembiztonságot szeretnének elérni, az Optimum Csomag megrendelése esetén Prémium szolgáltatásainkhoz is hozzájuthatnak (Prémium Kontrolling, Prémium Üzembiztonság). Partnereink a megfelelő csomag kiválasztásával pontosan annyit fizetnek, amennyi szolgáltatást valóban igénybe is vesznek.

Automotive kiállítás: újra együtt partnereinkkel és leendő ügyfeleinkkel

A tavalyi Automotive kiállítás egyik legnagyobb sikere az volt, hogy a pandémia időszaka után ismét találkozhattunk partnereinkkel és potenciális ügyfeleinkkel. 2022-ben tizedik alkalommal rendezték meg az Automotive Hungary-t, egyidőben az Ipar Napjai és Mach-Tech szakkiállításokkal, ahol mi is jelen voltunk az ASD Systems forgótálcás és szekrényes többfunkciós automatáival, mint az ASD Systems ipari automatáinak kizárólagos magyarországi képviselője és szervizelője. A standunkhoz látogatók működés közben megtekinthették a kölcsönzésre is alkalmas ipari automatáinkat, és választ kaptak arra a kérdésre is, hogyan tudják csökkenteni költségeiket, amely sosem volt aktuálisabb kérdés, mint most, a gazdasági nehézségek idején. A Vendinvest automatáinak használatával ugyanis átlagosan 35%-os megtakarítást érhetnek el partnereink – hogy miképp, arról itt olvashat bővebben, illetve a kiállításon készült rekord nézettségű videónkat ide kattintva tekintheti meg.

Megújult a logó és piktogram készlet

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik automatákkal. Több mint két évtizedes tevékenységünk során megtanultuk, hogy csakis komplex megközelítésben és újító szemlélettel lehet az automatákkal foglalkozni, tehát mi nemcsak ipari automatát kínálunk, hanem ahhoz kapcsolódóan egy teljes szolgáltatáscsomagot is, beleértve a szervizhálózatot és a naprakész nyilvántartási rendszert is. Szerettük volna, ha a megtett utat, az innovációra épülő jövőt, az ügyfélközpontúságot és a Vendinvest Kft. misszióját az arculatunk is visszatükrözi, ezért alkottunk meg új logónkat. A logó megújulását a piktogram készletünk frissítése követte, elsősorban azzal a céllal, hogy ügyfeleink még mélyebb tudást kapjanak az ipari automatáról, könnyebben eligazodhassanak a jelentések hálójában és megtalálják azt az automatát, amely a működésüket a leghatékonyabban segíti. Arculatunk fejlesztésében idén sem állunk meg, 2023-ban megújul weboldalunk, további, ügyfeleinket segítő videókkal készülünk, emellett pedig megnyitjuk új bemutatótermünket is.

Célunk 2023-ban, hogy partnereink számára stabilitást és újabb fejlődési lehetőségeket biztosítsunk – Tartson velünk Ön is ezen az úton!

Vissza