blog

blog
"Az eszközkiadó automata rugalmassá teszi a termékekhez való hozzáférést, megkönnyíti és leegyszerűsíti a folyamatokat." S. Attila- ipari higiénia
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

Mi a különbség a forgótálcás és a spirálos automaták között?

Bemutatjuk, hogy miben térnek el egymástól ezek az ipari automaták, melyik milyen funkciót lát el és milyen termékek, eszközök kiadására alkalmasak.
Elolvasom

Legújabb ipari automatánk több dologra képes

Az automata nemcsak eszközkiadásra alkalmas, de kölcsönzésre és az eszközmozgás nyomon követésére is, nagy előnye továbbá, hogy a benne tárolt mérőeszközök megfelelő idejű kalibrálását is elősegíti.  
Elolvasom

Okos ipari automata kölcsönző funkcióval

A berendezés a védőeszközök és egyéb, különféle méretű és formájú termékek kiadása mellett, azok kölcsönzésére is képes, intelligens vezérlőrendszere pedig arról is gondoskodik, hogy ne akadjon meg a gyártási folyamat.
Elolvasom

Miért egyedülállóak a Vendinvest automatái?

Mire való egy ipari eszközkiadó automata és a hozzá kapcsolódó naprakész eszközelszámoló rendszer?  
Elolvasom

Robbanásveszélyes spray egy automatából?

Világújdonságot dobott piacra a Vendinvest Kft.   Cégünk egy, a nemzetközi színtéren is hiánypótló termékkel jelentkezett 2021-ben. Saját ötlet alapján és az ügyfeleink igényeit meghallva fejlesztettük ki ...
Elolvasom

Új partnerség és új termékbevezetés a magyar piacon

Napjaink vezető irányzatai, mint például az IPAR 4.0, a digitalizáció, vagy az automatizálás az ipar minden területén megjelennek, ezért egyetlen cég sem nézheti tétlenül a változásokat, alkalmazkodnia kell a piaci körülményekhez. Mi is változunk ...
Elolvasom