"Az eszközkiadó automatákkal 15-20% költségcsökkentést értünk el, ezzel megoldódott a magas és kontrolálatlan védőeszköz fogyás cégünknél." B. Dávid - autóalkatrész gyártás
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról! 

Miért egyedülállóak a Vendinvest automatái?

Mire való egy ipari eszközkiadó automata és a hozzá kapcsolódó naprakész eszközelszámoló rendszer?  
Elolvasom

Robbanásveszélyes spray egy automatából?

Világújdonságot dobott piacra a Vendinvest Kft.   Cégünk egy, a nemzetközi színtéren is hiánypótló termékkel jelentkezett 2021-ben. Saját ötlet alapján és az ügyfeleink igényeit meghallva fejlesztettük ki ...
Elolvasom

Új partnerség és új termékbevezetés a magyar piacon

Napjaink vezető irányzatai, mint például az IPAR 4.0, a digitalizáció, vagy az automatizálás az ipar minden területén megjelennek, ezért egyetlen cég sem nézheti tétlenül a változásokat, alkalmazkodnia kell a piaci körülményekhez. Mi is változunk, saját összeszerelésű automatáink mellett 2020 őszétől ellátjuk az ASD Systems,  Európában már hírnevet szerzett, eszközkiadó automata tervező és gyártó vállalat  termékeinek a magyarországi kizárólagos képviseletét és a teljes körű szervizét.
Elolvasom

Felesleges munkaerő - elpazarolt anyagok, eszközök

Gazdálkodj okosan, mert ez a való világban egyáltalán nem játék. Úton-útfélen azt hallom, milyen nehéz ma az úgynevezett jó munkaerőre rátalálni. Mit jelent a jó munkaerő? Minimum azt, hogy tisztában legyen a pozícióhoz tartozó elvárásokkal. Ezen felül megbízható, lojális, dolgozni tudó és akaró, jó kommunikációs képességgel rendelkező, együttműködő személyiség, akire építeni lehet, legyen az pék, vagy akár bróker, teljesen mindegy.
Elolvasom

Visszagyűjtő automatánk díjat nyert!

Én szóltam, előző cikkeimben már írtam róla, hogy visszagyűjtő automatáinkat szeretni fogja! Most már kijelenthetjük, hogy az Automotive Hungary kiállítás zsűrije is szerette, és Innovációs különdíjban részesítette visszagyűjtő automatánkat.
Elolvasom

Takarékosság újratöltve

Nem csak úgy lehet költséget spórolni automatáinkkal, hogy üzemeltetésükkel kevesebb terméket vesznek fel, használnak el a kollégák, mert ellenőrzötten történik a felvétel, hanem úgy is, ha a felhasznált termékekből nem újat veszünk, hanem visszagyűjtjük, és újra hasznosítjuk. Erre találtuk ki a visszagyűjtő automatánkat.
Elolvasom