blog

blog
"A Vendinvest Magyarország Kft-vel jó együtt dolgozni, mert kimutatást adnak a felvett eszközökről." R. Róbert - gépjármű alkatrész gyártás
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

Vendinvest eszközkezelő megoldások a mobilitás jegyében

Bemutatkoznak a helyfüggetlen T10 Basic és az RKT 2 hordozható raktári terminálok olyan eszközök kontrollált kezelésére melyek tárolására és kezelésére az automaták nem alkalmasak, vagy nem ideálisak.
Elolvasom

Személyesen találkoztunk!

Az Ipar Napjai 2023 Szakkiállításon működés közben mutathatták meg magukat a Vendinvest ipari eszközkezelő automaták, a kiállítás során szerzett tapasztalatokról, visszajelzésekről, az iparági fejleményekről írunk.
Elolvasom

Működés közben tesztelhető a CAM+

Meghívjuk az Ipar Napjai 2023 kiállításra A pavilon 306 B stand! Találkozzunk személyesen! A Vendinvest standján, rendszerbe építve, megmutatjuk mitől zöld és mitől menő az X1/2/3- CAM+ visszagyűjtő automatánk!
Elolvasom

„Ez jó mulatság, férfimunka volt!”

Mi az a CAM+ ? Gondolatok legzöldebb fejlesztésünkről - az intelligens gyűjtőtartálynak becézett visszagyűjtő automatáról - mellyel megvalósult a 360 fokos szolgáltatásunk továbbfejlesztése.
Elolvasom

Újdonság

Az új CAM+ képességének köszönhetően még átláthatóbbá és hatékonyabbá teszi a folyamatokat.
Elolvasom

Bizonyítson egyszerűen!

Az elméleti szabályok gyakorlati alkalmazása a munkaügyi vezető felelőssége, ha pedig történik valami, akkor azt nézik, hogy a gyakorlat megfelel-e az elméletnek
Elolvasom