Blog

Blog
"Az eszközkiadó automata rugalmassá teszi a termékekhez való hozzáférést, megkönnyíti és leegyszerűsíti a folyamatokat. Ami először eszembe jut amikor a Vendinvest Magyarország Kft.-re és az eszközkiadó automatákra gondolok: az automatizáltság, rendszerezés, követhetőség." S. Attila- ipari higiénia
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Expend Audit

Expend Audit

Az Expend Auditunkkal optimalizálhatja egyéni védőeszköz felhasználását és csökkentheti költségeit

Az átfogó felülvizsgálat kiterjed az egyéni védőeszközök meghatározására, kiválasztására, beszerzésére, kezelésére, illetve használatára és segítségével megalapozott döntéseket tud hozni. 

Magyarországon napjainkban a társas vállalkozások száma meghaladja a félmilliót, az egyéni vállalkozóké pedig még ennél is magasabb. De mi kell ahhoz, hogy egy cég sikeresen működjön a folyton változó környezet és gazdasági folyamatok mellett is? Mi biztosítja a fennmaradást és fejlődést a legjobban? A cég márkája, jó hírneve? A vevőkkel kialakított kapcsolati háló? Esetleg az évek alatt felmalmozott információtömeg vagy a stabil anyagi háttér? A válasz ennél sokkal emberibb: maga a munkavállaló.

Bármilyen céges működés során – legyen az gyártás, szolgáltatás, szellemi munka vagy egyéb támogató tevékenység, az elsődleges cél a biztonságos munkavégzés. Vállalkozása csak akkor működhet megfelelően, ha minden munkavállalója számára garantált a biztonságos és az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés. A munkavédelemre fordított szellemi és anyagi erőfeszítések pedig megtérülnek, ugyanis jobb lesz a dolgozói elégedettség, nagyobb a produktivitás, és még a kiadásokból is le tud faragni.

A biztonságos vállalati működés fontos eleme az egyéni védőeszközök kiadása és használata. Tapasztalta már Ön is, hogy a szükségesnél több védőeszköz kerül cégénél felhasználásra? Esetleg nehezebben nyomon követhető, hogy ki, mikor, miből, mennyit vett fel és ehhez képest mennyire lett volna valójában szüksége? Szeretné optimalizálni a védőeszközhasználatot és csökkenteni a költségeit? 
Ha ezekre szeretné megtalálni a megoldást, mi tudunk segíteni! Rendkívüli ajánlatunk keretében elvégezzük cégénél az egyéni védőeszközök felhasználásával (pl. védőkesztyű, szemüveg, füldugó) kapcsolatos Expend Auditot, hogy minden kérdésére megkapja a választ. De miről is szól az audit és milyen előnyökkel jár?


1) Átfogó
Cégénél a teljes egyéni védőeszköz-folyamatot felülvizsgáljuk, emellett a munkavédelmi kockázatértékeléseket- és becsléseket is átnézzük. Az öt szempontos ellenőrzés kiterjed az egyéni védőeszközök kiválasztására, beszerzésére, kezelésére, illetve használatára. A területi mutatókról szerzett tapasztalatokat egybevetjük az optimális működés mutatóival, és az Expend hatékonysági mátrix felállításával feltárjuk a jól működő és a fejlesztendő folyamatokat.

2) Kézzelfogható
Az audit eredményeiről írásos kiértékelést készítünk. Az egyes területekkel külön fejezetekben foglalkozunk, az elemzésekhez pedig részletes magyarázat és összefoglaló ábrák is tartoznak. Az elemzést optimalizálási javaslatokkal és konkrét cselekvési pontokkal zárjuk, ezek alapján egyszerűbben és gyorsabban meg tudja hozni azokat a döntéseket, amik a folyamatfejlesztéshez és költségcsökkentéshez szükségesek. Az optimalizált felhasználás adatait ezután folyamatosan mérjük, utánkövetjük és ha szükséges tovább korrigáljuk

3) Ingyenes
Hiszünk abban, hogy a gyártószektor járványidőszak utáni újraindításához mi is hozzá tudunk járulni innovatív termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Az Expend audittal is az a célunk, hogy támogassuk a cégek stabil működését és fejlődését és hosszú távú partneri kapcsolatot alakítsunk ki. Ezért a bevezetési időszak alatt beérkező audit igénylőknek az egyébként 200 000 Ft piaci értékű szolgáltatásunkat visszavonásig díjmentesen végezzük el. Ez egy vissza nem térő lehetőség, ragadja meg most, hiszen a későbbiekben már fizetőssé válik az audit szolgáltatásunk!

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, ne habozzon, kérje már ma az Expendet! Kattintson az igénylő lapra vagy keressen minket e-mailen és telefonon.

Legyen Ön is az elsők között, aki az Expendet választja!

Optimalizálja egyéni védőeszköz felhasználását és csökkentse költségeit velünk! Mottónkhoz hűen: értéknövelés gombnyomásra!
 

Vissza