Lehetőségek gombnyomásra

Lehetőségek gombnyomásra

A védőeszköz automaták üzemeltetése egyszerűen kontrollálható,
személyre szabott és költséghatékony.

 

 
1

Felmérjük

Felmérjük jelenlegi védőeszköz felhasználását, és a vállalata számára legoptimálisabb megoldást javaslunk.

2

Kihelyezzük

Védőeszköz kiadására, tárolására alkalmas automatákat kihelyezzük az üzemben, amiből munkatársaik felvehetik a szükséges eszközöket.

3

Használják

A dolgozók saját belépő kártyájukkal használhatják a védőeszközkiadó automatát. A kártyát a gépen kiépített olvasóhoz kell érinteni, és máris felveheti a munkájához szükséges védőeszközt.

3

Kontrolláljuk

Az elhelyezett védőeszközautomatákban levő GPRS alapú távfelügyeleti rendszer minden tranzakciót eltárol a rendszer szerver számítógépén. Interneten keresztül lekérdezhető kártyánként a havi, heti, napi tranzakció. Minden kártyának saját kódja van, ehhez lehet nevet is rendelni. Különböző listák, elszámolások kérhetők le a képernyőre vagy a nyomtatóra. A listák lekérését csak az arra jogosult személy kezdeményezheti, ezt jelszavas védelem biztosítja. Egyben figyeli a forgalmat, beállítható, hogy 20%-ra csökkent árukészletnél akár SMS értesítést küldjön a feltöltést végző személynek, így megelőzhető az áru kifogyása. Bármilyen felmerült problémáról azonnali információt kapunk.

Kérje ajánlatunkat automata kihelyezésre