Robbanásbiztos automata

Robbanásbiztos automata
"Az eszközkiadó automaták használata egyszerűsíti, automatizálja a forgalmat! Szilárdítja a vevő kapcsolatot. Jó érzés velük dolgozni, főleg ha vannak sikerek!" M. Benjámin – szereléstechnika
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Robbanásveszélyes spray egy automatából?

Robbanásveszélyes spray egy automatából?
Világújdonságot dobott piacra a Vendinvest Kft.

 

Cégünk egy, a nemzetközi színtéren is hiánypótló termékkel jelentkezett 2021-ben.

Saját ötlet alapján és az ügyfeleink igényeit meghallva fejlesztettük ki ...

Az itthon és külföldön is egyedülállónak számító automata, amely robbanás-és tűzveszélyes anyagok tárolására alkalmas.

De nézzük, hogyan is jutottunk el a hagyományos automatáktól az eszközkiadó automaták új generációjáig!

Kereskedelmi automatáktól az ipari automatákig

Cégünk több mint 20 éve van jelen az automaták piacán, 2010-ben nyergeltünk át az ipari automaták világába. A védőeszköz kiadó automaták területén nemcsak Magyarországon, de Európában is elsőként léptünk a piacra.
Felismertük, hogy csakis komplex megközelítésben lehet hitelesen foglalkozni az automatákkal, így nemcsak gyártók, de üzemeltetők és szolgáltatók is vagyunk egyben. Innovatív és rugalmas módon reagálunk a termelőüzemek, a gyárak és a szolgáltató cégek védőeszközökkel kapcsolatos igényeire, nagy hangsúlyt fektetve a folyamatos rendszeroptimalizálásra. A saját fejlesztésű automaták esetében az indulástól kezdve havidíjas konstrukcióban dolgozunk, amely minden költséget tartalmaz, nincsenek tehát extra vagy rejtett költségek.

Miért alkottuk meg a robbanásveszélyes anyagok kiadására alkalmas automatát?

A válasz egyszerű: ügyfeleink jelezték, hogy szükségük lenne rá. Az igény azért merült fel, mert a magyar katasztrófavédelmi és tűzvédelmi előírások alapján ipari környezetben robbanásveszélyes anyagokat nagyobb mennyiségben csak robbanásbiztos, lezárt szekrényekben lehet tárolni, amely nem feltétlenül biztosítja a rugalmas és gyors ellátást.
A konkrét vevői igényre kifejlesztett termékünkkel azonban mindez könnyen megoldható: a minősítő intézet által kiadott tűzbiztonsági megfelelőségi tanúsítás pontosan meghatározza, hogy az automatában mit és mennyit lehet tárolni, illetve milyen környezetben lehet azt elhelyezni.
Látszólag úgy néz ki, mint bármelyik másik eszközkiadó automatánk, de műszakilag sokkal összetettebb. A funkcionális egység a termékkiadást, a biztonsági beavatkozó egység a fellépő incidensek kezelését látja el, ehhez kapcsolódik az automata tetején lévő sárga vészvillogó. Többféle érzékelő is van benne (gázérzékelő, hőfokérzékelő, légáram érzékelő), a ventilátor pedig állandó üzemben működik és folyamatosan szellőzteti a gépet.

Kiknek ajánljuk az új termékünket?

A magas szintű gyártási kultúrával rendelkező cégek esetén ez az automata lehet az első számú eszköz a biztonságos eszköztárolás és a hatékony eszközkontroll területén. Az automata biztonságosabbá teszi a munkavégzést és a munkavállalók életét, kezeléséhez pedig nem kell semmilyen előképzettség.

Milyen extrákat tudunk nyújtani az automatákhoz?

Az összes automatánkat – beleértve a robbanásveszélyes anyagok kiadására alkalmas automatát is – egy szolgáltatáscsomag részeként kezeljük, nem egyszerűen egy gépet állítunk be a gyár területére, hanem biztosítunk hozzá szervizhálózatot is. Az általunk gyártott és forgalmazott automaták esetében fejlett és naprakész rendszert alakítottunk ki, amelyen keresztül nemcsak megfigyeljük, de elemezzük és szükség esetén tovább is fejlesztjük a folyamatokat (minden eszközmozgást azonnal le lehet követni). Ügyfeleinknek személyre szabott megoldást tudunk nyújtani, amellyel akár 30-40%-os eszközmegtakarítás is elérhető. A munkatársak ugyanis pontosan annyi eszközt kapnak, amennyire szükségük van és nem kell aggódniuk amiatt sem, hogy nem áll rendelkezésükre a megfelelő számú termék.

5 érv a robbanásveszélyes anyagok kiadására alkalmas automata mellett

Biztonságos: Az automata megfelel a magyar katasztrófavédelmi és tűzvédelmi előírásoknak, segítségével megoldható a biztonságos eszköztárolás és a hatékony eszközkontroll.
Egyedülálló fejlesztés: Az automatában van átszellőztető rendszer és gázkoncentrátumot ellenőrző gázmérő berendezés, a tetején lévő sárga villogó pedig jelzi, ha bármilyen incidens történik. A benne tárolt anyagok a nap 24 órájában elérhetőek, azaz bárhol, bármikor, ellenőrizhető módon hozzájuthat az, aki dolgozni szeretne velük.
Személyre szabott megoldások: Az automatához szervizhálózatot és teljes körű tanácsadást is biztosítunk, beszerelése könnyű, működtetése pedig alkalmazkodik az ügyfeleink igényeihez.  
Modern informatikai háttér: A fejlett és naprakész rendszeren keresztül nemcsak megfigyeljük, de optimalizálni is tudjuk a folyamatokat, ezzel is erősítve a költségcsökkentési célok elérését.
Nincsenek rejtett költségek: Havidíjas konstrukciónk minden költséget tartalmaz, nálunk nem találkozik extra vagy rejtett költségekkel.

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg díjnyertes automata kínálatunkat és számolja ki kalkulátorunk segítségével, mennyit takaríthat meg egy eszközkiadó automata alkalmazásával. Ha szeretné kipróbálni az automatáinkat vagy tanácsra van szüksége szolgáltatásainkkal, illetve a robbanásveszélyes anyagok kiadására alkalmas automatával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! 

Tegyük együtt biztonságosabbá cégét úgy, hogy közben a költségeit is csökkentjük!

Vissza