Blog

Blog
"Az eszközkiadó automata használata pozitívan befolyásolja értékesítésünket. Kedves arcok mosolygó tekintetek várnak a kórházban." L. Gabriella – egészségügy
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Szarkasztikus humor az automatákon

Szarkasztikus humor az automatákon

 

 

Rohanó és egyre fejlődő világunkban milyen sok kemény fizikai munka alól mentenek fel a gépek bennünket.


Böngésztem az interneten a minap és érdekes képeket találtam. Rögtön el is gondolkodtam: rohanó és egyre fejlődő világunkban milyen sok kemény fizikai munka alól mentenek fel a gépek bennünket.


Meghökkentő képekkel kampányol az egyik nemzetközi munkaerő közvetítő cég a – Jobsintown.
Eddig bele sem gondoltam abba, hogy a 30 évvel ezelőtti fagyis néni kisszéke helyén már fagylaltadagoló automata áll, réges-régen milyen kemény dolga volt a mosónőknek, amit ma már a mosógépek korában alig tudunk elképzelni, a bankárok és hivatalnokok helyett az automata bankpénztáros gépek -ATM –ek számolják és adagolják a pénzt. A körhintát sem kézzel tekerik. 

A fenti képek közül a kedvencem az ATM, mivel úgy érzem ez az, ami a legközelebbi rokonságban áll a mi eszközkiadó automatáinkkal.  


A Vendinvest automaták oldalára egy fáradt, enervált raktárost képzelek el, egyik kezében cérnakesztyűvel, mögötte több tucat pormaszkot tartalmazó dobozzal, előtte aktakupacokkal.

Nem csak április elsején.


Nyugodtan hátradőltem és megkönnyebbülten sóhajtottam: milyen jó, hogy az eszközkiadást is gépek helyettesítik manapság.


Kőházi Zoltán

 

A képek forrása: jobsintown.de

Vissza