Blog

Blog
"A Vendinvest Magyarország Kft-vel jó együtt dolgozni, mert kimutatást adnak a felvett eszközökről." R. Róbert - gépjármű alkatrész gyártás
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Visszagyűjtő automatánk díjat nyert!

Visszagyűjtő automatánk díjat nyert!

Én szóltam, előző cikkeimben már írtam róla, hogy visszagyűjtő automatáinkat szeretni fogja!

Most már kijelenthetjük, hogy az Automotive Hungary kiállítás zsűrije is szerette, és Innovációs különdíjban részesítette visszagyűjtő automatánkat.

Október 17-19. között rendezték meg az AUTOMOTIVE HUNGARY-t, a 6. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A rendezvény fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter volt. 


A 4 magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki - mellett számos, a saját területén meghatározó cég vett részt kiállítóként, valamint beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várták a látogatókat.


Összesen 254 kiállító volt jelen 15 országból, többek között Angliából, Franciaországból és Németországból is. 


Idén először hirdette meg a Hungexpo Zrt. az Automotive Hungary kiállításon az Innovációs Termékdíj pályázatot. Első alkalommal is már számos színvonalas pályázati anyag érkezett a szakmai zsűrihez, melyből négy kategóriában hirdettek Nagydíjat és egy kategóriában Különdíjat.
A díjazottak kiválasztásánál az innováció, hatékonyságnövelés, digitalizáció, környezettudatosság voltak a fő szakmai kritériumok.


Legnagyobb örömünkre KÜLÖNDÍJBAN RÉSZESÜLT cégünk, a Vendinvest Magyarország Kft. is eszköz visszagyűjtő automata rendszerével.


Az elnyert díj komoly elismerést jelent a szakma szemében, és mint egyetlen magyar tulajdonú díjazott vállalkozás, az M1 Híradóban is láthatóak vagyunk. Itt tudja megnézni, a 24. perctől vagyunk benne.

 

A komplex, 360 fokos megoldásainkról készítettünk egy animációt, itt tudja megnézni.

 

Vissza