Blog

Blog
"Az eszközkiadó automaták használata egyszerűsíti, automatizálja a forgalmat! Szilárdítja a vevő kapcsolatot. Jó érzés velük dolgozni, főleg ha vannak sikerek!" M. Benjamin – szereléstechnika
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mit keresnek az ügyfeleink egy-egy automatában?

  Néhány példa arra, hogy az Ipar Napjai kiállításra érkezők milyen különleges felhasználási területek kapcsán kerestek meg bennünket és mi mindenre képesek automatáink! Elolvasom
2022.06.01.

Bemutattuk, milyen az eszközkezelés felsőfokon

Az Automotive kiállításon látogatóinknak lehetősége nyílt arra, hogy működés közben megtekintsék a kölcsönzésre is alkalmas ipari automatáinkat, valamint megismerhették az univerzális kiadó terminált is.
Elolvasom

Expend Audit

Az Expend Auditunkkal optimalizálhatja egyéni védőeszköz felhasználását és csökkentheti költségeit.  Az átfogó felülvizsgálat kiterjed az egyéni védőeszközök meghatározására, kiválasztására, beszerzésére, kezelésére, illetve használatára és segítségével megalapozott döntéseket tud hozni. 
Elolvasom

Spirálos vagy forgótálcás automata: kinek ajánljuk és miért?

Kétrészes blogposztunkat a spirálos és a forgótálcás ipari eszközkiadó automaták összehasonlításáról folytatjuk. Ebben a cikkben bemutatjuk kinek ajánljuk az egyiket, kinek a másikat és miért.
Elolvasom

Mi a különbség a forgótálcás és a spirálos automaták között?

Bemutatjuk, hogy miben térnek el egymástól ezek az ipari automaták, melyik milyen funkciót lát el és milyen termékek, eszközök kiadására alkalmasak.
Elolvasom

Legújabb ipari automatánk több dologra képes

Az automata nemcsak eszközkiadásra alkalmas, de kölcsönzésre és az eszközmozgás nyomon követésére is, nagy előnye továbbá, hogy a benne tárolt mérőeszközök megfelelő idejű kalibrálását is elősegíti.  
Elolvasom

Okos ipari automata kölcsönző funkcióval

A berendezés a védőeszközök és egyéb, különféle méretű és formájú termékek kiadása mellett, azok kölcsönzésére is képes, intelligens vezérlőrendszere pedig arról is gondoskodik, hogy ne akadjon meg a gyártási folyamat.
Elolvasom