Visszagyűjtő automata

Visszagyűjtő automata

Az intelligens gyűjtőtartály

 

Mi az a visszagyűjtő automata?

Az olyan környezettudatos, előrelátó és céltudatos termelőüzemek elengedhetetlen gépe, ahol nagy mennyiségű védőeszközt, szerszámot, rezsi anyagot használnak fel a gyártás során.

Ezekben az üzemekben elhasznált eszközöket visszaveszi, olyan módon, hogy regisztrálja ki adta vissza, mit adott vissza. Így ellenőrizhetővé válik az indokolatlan eszközhasználat.

Az automaták szoftveres háttértámogatásának köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy egyes eszközökből csak akkor lehessen újabbakat felvenni ha az előzőleg felvett és használt eszköz valóban cserére szorul.

 

Az automatával kettős cél valósul meg:

  • visszaszorulnak a feleslegesen felvett eszközök,
  • a begyűjtött elhasznált tárgyak újrahasznosítása nyomon követése is megvalósítható.

A visszagyűjtés ilyen egyszerű:
a visszagyűjtő automata működési folyamata

 

KÉRJE MOST AZ INGYENES, ESZKÖZ VISSZAGYŰJTŐ AUTOMATA ISMERTETŐ KONZULTÁCIÓNKAT!

Kérje ingyenes konzultációnkat


A környezetterhelés visszaszorítása
a termelőüzemeknél kezdődik

  • Élőmunka nélküli  eszközfelhasználás dokumentálása
  • 100%-os megfelelés az előírásoknak

Ellenőrzött eszközvisszavétel és a környezetvédelmi utókövetés automatikusan, hogy a fókusz a termelésen maradhasson!

  • ellenőrzötté válik az eszközt visszaadó személy
  • ellenőrzötté válik a visszavett termék

 


 

Önöknél is a műszakvezető feladatköre
felügyelni az egy-utas kukákat?

 

A visszagyűjtő automata segít, hogy a termelési célszámok tarthatóak, a rezsiköltségek gombnyomásra ellenőrizhetővé váljanak

Anna– a hulladék oda kerüljön ahova való

"Gyógyszergyárunkban az egyszer használatos kesztyűk és hajvédők napi szinten százasával kerülnek a szemetesbe, hiszen minden szünet után új kesztyűt kell húznia a munkásoknak így egyes műszakonként, kollégánként legalább 4 kesztyű használódik el. Ezek a védőeszközök speciális kezelést igényelnek, nem kerülhetnek a kommunális hulladékba, külön szállíttatjuk el azokat az üzem területéről. A visszagyűjtő automata abban segíti a mindennapjainkat, hogy ellenőrzi felhasználói szinten ki mennyi védőeszközt vesz fel, mennyit ad le. Így biztosan nem fordulhat elő, sem az hogy használt kesztyűben dolgozik tovább egy-egy munkásunk, sem az, hogy a kesztyűk begyűjtésére használt szemetesekbe más, nem oda illő anyagok (pl. papír zsebkendő) kerülnek."

Attila - Minden kesztyűt ki tudunk mosni

"Forró vasakat mozgató üzemünkben vastag hővédő kesztyűket használunk, melyek nagyon hosszú életűek, de gyakran elkoszolódnak. Üzemen belül mossuk ezeket a védőeszközöket.

A kollégák a kesztyűket szétdobálják, mint tinik a büdös zoknit. A visszagyűjtő automata használatával egy helyre kerülnek a hővédő kesztyűk és azt is tudjuk követni ki mennyit használ el, mikor adja le. Mindet kimossuk és az eszköz kiadó automatából újra felvehetik a munkások a tisztított kesztyűket."

Mátyás – Ha tönkrement adunk újat

"Fémmegmunkáló cégünknél 50 fős brigád használja váltott műszakban a flex korongokat. Szinte képtelenség nyilván tartani, hogy ki mikor melyik típust koptatja el. A visszagyűjtő automata lehetővé teszi számunkra, hogy csak indokolt esetben vehessenek fel új korongokat a munkások –tehát ha leadták a használhatatlan vágókorongokat. Így havonta 20%-kal csökkenthető az új vágó korongok vásárlásának mennyisége."

István – töltjük és nem dobjuk

"Az általunk gyártott gépek olajozásához havi szinten nagy mennyiségű kenőanyagokat használunk. A gyártás során a munka a kisebb szóró flakonos olajozó sprayvel egyszerűbb, viszont van, hogy napi szinten több tucat olajozó flakon kiürül.  Beszállítóink, a környezetvédelem és a költséghatékonyság érdekében speciális körülmények közt, gondoskodnak a kiürült flakonok újratöltéséről. Nagy problémát okozott az üzem területéről összegyűjteni ezeket a flakonokat és eljuttatnunk a beszállítóhoz. A visszagyűjtő automata gyűjtőtartálya egy hét alatt telik meg, így pontosabban tudjuk ütemezni az utánrendeléseinket. Tervezhetőbbé és kiszámíthatóbbá vált a kenőanyagok beszerzése."

           

ÖNNEK MILYEN PROBLÉMÁJÁRA SZÁLLÍTHATJUK A MEGOLDÁST?

Kérje ajánlatunkat most, automata kihelyezésre


KÉRJE MOST AZ INGYENES, ESZKÖZ VISSZAGYŰJTŐ AUTOMATA ISMERTETŐ KONZULTÁCIÓNKAT!


Kérje ingyenes konzultációnkat