Költségcsökkentés

Költségcsökkentés
"Az eszközkiadó automaták használata egyszerűsíti, automatizálja a forgalmat! Szilárdítja a vevő kapcsolatot. Jó érzés velük dolgozni, főleg ha vannak sikerek!" M. Benjamin – szereléstechnika
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Bizonyítson egyszerűen!

Az elméleti szabályok gyakorlati alkalmazása a munkaügyi vezető felelőssége, ha pedig történik valami, akkor azt nézik, hogy a gyakorlat megfelel-e az elméletnek Elolvasom
2023.02.16.

Az olcsó mindig drágább?

10 apró részlet, amit érdemes megkérdezni az eszközkiadó automaták összehasonlításánál  
Elolvasom

Takarékosság újratöltve

Nem csak úgy lehet költséget spórolni automatáinkkal, hogy üzemeltetésükkel kevesebb terméket vesznek fel, használnak el a kollégák, mert ellenőrzötten történik a felvétel, hanem úgy is, ha a felhasznált termékekből nem újat veszünk, hanem visszagyűjtjük, és újra hasznosítjuk. Erre találtuk ki a visszagyűjtő automatánkat.
Elolvasom

A gazdaság sajátos fellendítése

  Tudta, hogy vannak olyan régiók a világban, - köztük például Magyarországon is - ahol nem csak az adott ország hivatalos fizetőeszközével lehet fizetni?
Elolvasom

Ez az automata nem csak aprót ad vissza Spóroljon Ön is 30-40%-ot!

A legnagyobb különbség az ital automaták és a ma általunk forgalmazott automaták között, hogy míg az ital automaták egy emberi szükségletet elégítenek ki és bevételt termelnek az üzemeltetőnek, addig a rezsi- vagy védőeszköz automaták – nagyon leegyszerűsítve költséget csökkentenek. Hogyan csökkenthetnek költséget a rezsi- és védőeszköz automaták?
Elolvasom

A kiló krumpli esete

  10 kérdés, amit eszközkiadó automata vásárlásakor fel kell tenni.
Elolvasom

Naponta több ezer embert vernek át. Ön is köztük van?

A mindössze 26 éves Fanni hozzáállása remek példája annak a gondolkodásnak, amellyel cégvezetőként mindnyájunknak rendelkezni kell ahhoz, hogy sikeres legyen vállalkozásunk: hosszú távú gondolkodás, stratégiai szemlélet és annak tudata, hogy nem mindig a legolcsóbb megoldás a számunkra is legjobb.   Megbízható és mégis olcsó: létezik!
Elolvasom