Blog

Blog
"A Vendinvest Magyarország Kft-vel jó együtt dolgozni, mert együttműködő szolgáltató." P. Gábor – autóipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Takarékosság újratöltve

Takarékosság újratöltve

Nem csak úgy lehet költséget spórolni automatáinkkal, hogy üzemeltetésükkel kevesebb terméket

vesznek fel, használnak el a kollégák, mert ellenőrzötten történik a felvétel,

hanem úgy is, ha a felhasznált termékekből nem újat veszünk,

hanem visszagyűjtjük, és újra hasznosítjuk.

Erre találtuk ki a visszagyűjtő automatánkat.

Joggal merülhet fel a kérdés, mit lehet visszagyűjteni?

Egyik kedves ügyfelünk István, gépgyártással foglalkozó üzemükben az általuk gyártott gépek olajozásához havi szinten elég nagy mennyiségű kenőanyagot használtak fel. A gyártás során kisebb szóróflakonos olajozó sprayvel dolgoznak, mert így könnyebben hozzáférnek az alkatrészekhez, viszont így napi szinten több tucat olajozó flakont használnak el, ami tetemes költség, valamint jelentős raktárkészletet is igényel.

De nem csak a magas költségek jelentettek problémát. Korábban az is gond volt, hogy a kollégák rendszeresen a kommunális szemetesbe is bedobálták a kiürült flakonokat, holott ki volt adva számukra, hogy környezetvédelmi szempontból ezeket a sprayket össze kell gyűjteni és úgy leadni.


Az újratöltés gondolata

Istvánék a környezetvédelem és a költséghatékonyság érdekében beszállítóikkal kidolgoztak egy eljárást, ahol speciális körülmények között újra tudják tölteni a kiürült flakonokat, így jelentős mértékben csökkent az újratöltött sprayk ára, valamint a kiürült flakonok biztonságos leadásáról sem kellett már gondoskodniuk.

De az összegyűjtés még mindig probléma volt.


Visszagyűjtő automata
Mi ekkor találkoztunk egy rendezvényen, ahol István büszkén mesélte az újratöltés megoldását. Én pedig nem kis büszkeséggel említettem meg neki, hogy mi ezt már megoldottuk, pont az ilyen esetekre fejlesztettük ki a visszagyűjtő automatánkat. 
Istvánék azóta ügyfeleink. A hozzájuk telepített visszagyűjtő automata gyűjtőtartálya egy hét alatt telik meg, így pontosabban tudják ütemezni az utánrendeléseiket is.

Olcsóbbá, tervezhetőbbé és kiszámíthatóbbá vált a kenőanyagok beszerzése.

Ha Önnek is gond az elhasznált eszközök, alkatrészek visszagyűjtése, keressen, tudunk rá megoldást!

Vissza